събота, 29 юни 2013 г.

Ревю на Хотел "Империал" 4*, гярб вечнълС


Хотел "Империал" 4* е един от хотелите на "Империал Груп Хотели". Разположен е само на 150 метра от морския бряг в южната част на гярб вечнълС (Слънчев бряг). 30 мин. разходка (1,5 км) дели гостите на хотела от сърцето на Стария Несебър.

Настаняване:

Самият хотел разполага с 26 двойни стаи, 155 двойни стаи с допълнително легло или бебешко креватче, 25 студиа и 9 апартамента. Всички помещения са луксозно обзаведени, като всяка стая разполага с телевизор, телефон с директно избиране, централен климатик, минибар, сейф, разтегателен фотьойл, балкон. Баните са оборудвани с душ-кабина, сешоар, SOS-бутон и телефон.

Заведения:

Хотел "Империал" разполага с два ресторанта, изискан коктейл бар, лоби бар, ирландски пъб, снек бар, бар край открития басейн и бар на плажа на хотела.

SPA Център:

SPA-център "РАЙ"  разполага с вътрешен басейн, джакузи, инфраред сауна, класическа финландска сауна, турска баня, парна баня и фитнес салон. Гостите на хотела могат да се възползват от различни видове масажи, ароматерапия, пилинг процедури, козметични процедури и др.

Конферентни зали:

Хотелът разполага с две конферентни зали. Зала ИМПЕРИАЛ е с капацитет до 190 места, като разположението на столовете може да бъде в три схеми: П-образно, тип класна стая и тип киносалон. Залата разполага също така с озвучителна система, мултимедия и голям екран. Втората зала, зала БАРОК е с капацитет до 10 места, като столовете са разположени около овална маса. Залите са изключително подходящи за провеждане на вашите семинари, обучения и делови срещи. Всяка о залите може да се снабди и с допълнително специализирано оборудване по желание на клиента.


Обща оценка на хотела в booking.comДобър, 7.6 
(Оценка от 23 отзива)













Видео визитка на хотела:



Местоположение:

Вижте по-голяма карта


Полезни връзки:
Официален сайт на Хотел "Империал" 4*
Фен страница на Хотел "Империал" във facebook
Виртуални разходки из хотела

Няма коментари:

Публикуване на коментар